Samopszak
czyli chleb z samopszy

Skład: zakwas orkiszowy BIO (mąka orkiszowa BIO, woda),mąka z samopszy typ 650 BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Szpelcuś czyli chleb orkiszowy

Skład: mąka orkiszowa Graham BIO, zakwas orkiszowy BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Płaskur Pantesco czyli chleb z oliwkami i suszonym pomidorem

Skład: mąka z płaskurki typ 650 BIO, podmłoda orkiszowa BIO (mąka orkiszowa typ 630 BIO, woda, drożdże BIO), woda, sól, oliwki BIO, pomidory suszone BIO, cebula BIO, oliwa z oliwek BIO.

Prażak czyli chleb żytnio-orkiszowy z prażonymi pestkami

Skład: mąka żytnia razowa BIO, mąka orkiszowa graham BIO, prażone pestki dyni i słonecznika BIO, woda, sól kłodawska kamienna.

Białomir czyli chleb orkiszowy biały

Skład: mąka orkiszowa typ 750 BIO, zakwas żytni BIO, podmłoda orkiszowa BIO, drożdże BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Żytomir czyli chleb żytni razowy

Skład: mąka żytnia razowa BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Bagietka orkiszowa

Skład: mąka orkiszowa typ 550 BIO, podmłoda orkiszowa BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, sól kłodawska kamienna, olej rzepakowy BIO, woda.

Ciabatta

Skład: mąka orkiszowa typ 550 BIO, podmłoda orkiszowa* BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, sól kłodawska kamienna, olej rzepakowy* BIO, woda.

Bułki orkiszowe

Skład: mąka orkiszowa typ 550 BIO, cukier, podmłoda orkiszowa BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, sól kłodawska
kamienna, olej rzepakowy BIO, woda.

Jagrycz czyli chleb gryczano/jaglany na zakwasie

Skład: mąka gryczana BIO, mąka jaglana BIO, zakwas gryczano-jaglany bio, siemię lniane BIO, ziarna słonecznika BIO, woda, sól, czarnuszka BIO.

Opinie naszych Klientów